Brede voordeurdecoratie stickers kunnen het beste in delen worden opgeplakt. Door het in delen op te plakken kunnen grote interieurstickers eenvoudig opgeplakt worden. Onderstaande plakinstructie beschrijft hoe dit te werk gaat.Stap 1

Haal opgerolde voordeurdecoratie stickers uit de verpakking en rol deze ruim van te voren uit op een harde gladde schone ondergrond. Ontvet de ondergrond waar de interieursticker komt te hangen met gewone huishoudreiniger. Droog na en laat de ondergrond drogen. Plak bijvoorkeur niet in de volle zon, in de wind of in een temperatuur lager dan 10 graden.

Stap 2

Plaats de interieursticker op een harde vlakke schone ondergrond en geef de folie beide kanten met een strijker of een oude pinpas een flinke (maar voorzichtige) wrijfbeurt zodat de interieursticker weer mooi recht en glad wordt. Wrijf kleine details extra aan maar vermijd eventuele ribbels in het papier die tijdens het aanwrijven de interieursticker kunnen beschadigen.

Stap 3

Hang de interieursticker op zijn plaats met stukjes plakband, gebruik bij voorkeur schildersplakband. Positioneer de interieursticker op de ondergrond met de letters leesbaar naar je toe.

Stap 4

Terwijl je het plakband in het midden van de interieursticker gebruikt als scharnierpunt, til je de interieursticker op. Pel nu het stevige papier eraf. Zorg ervoor dat de letters van dit stevige papier loskomen en aan het transparante papier blijven hangen. Knip vervolgens het stevige papier af met een schaar.

Stap 5

Plak het transparante papier met de strijker stukje voor stukje, vanuit het midden naar buiten wrijvend aan de ondergrond vast. Wrijf stevig na voor een optimaal resultaat. Zodra het eerste deel van het transparante papier stevig vast zit verwijder je het plakband en herhaal de stappen 4 en 5 met de andere kant.

Stap 6

Verwijder voorzichtig het transparante papier. Trek het transparante papier langzaam en zo plat mogelijk (scherpe hoek) van de ondergrond af zodat de letters op de ondergrond blijven plakken. Het plakken van de interieursticker is nu klaar.