Privacy verklaring van Voordeurdecoratie en Plakkunst

Wanneer je Voordeurdecoratie of Plakkunst bezoekt worden verschillende gegevens voor een optimaal werkende webwinkel verzameld. Door gebruik te maken van onze webwinkel, ga je akkoord met deze privacy verklaring en met het verzamelen en gebruiken van je gegevens, zoals hierboven omschreven. Voordeurdecoratie en Plakkunst behouden zich het recht deze verklaring aan te passen indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven. Deze privacy verklaring is conform de Nederlandse wetgeving op dit gebied.

Welke gegevens worden door Voordeurdecoratie en Plakkunst verwerkt?
De gegevens die worden verwerkt bestaan uit twee categorieen. Enerzijds zijn dit gegevens die je zelf invult bij een voordeurdecoratie of raamfolie bestelling. Deze gegevens zijn onder andere naam, (aflever)adres, e-mailadres etc., alsook gegevens die in verband staan met je gekozen wijze van betalen; de actief verstrekte informatie.

Anderzijds zijn er de zogenaamde "verkeersgegevens" van de bezoekers op de website. Zo wordt het IP adres van je computer geregistreerd.

Wat gebeurt er met deze gegevens?
  • Zorgen dat je bestelling naar het opgegeven adres verzonden wordt;
  • Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website;
  • Je verzoeken product ervaringen te delen;
  • Het kunnen doen van aanbiedingen, acties of het verstrekken van relevante informatie.
De persoonsgegevens worden alleen voor bovengestelde doelen gebruikt. Je gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld, tenzij dat noodzakelijk is de bestelling uit te kunnen voeren.

Bankgegevens
Bankgegevens worden uitsluitend via een beveiligde SSL verbindingen van je eigen bank verwerkt. Behalve de geselecteerde betaalwijze en bezorgadres worden bankgegevens tijdens het winkelen niet door Voordeurdecoratie of Plakkunst gevraagd of bewaard.

Links naar andere websites
Voordeurdecoratie bevat links naar andere internetpagina's. Deze privacy verklaring heeft geen betrekking op deze gelinkte pagina's.