Meest gestelde raamfolie en voordeurdecoratie vragen

Waar zijn de voordeurdecoraties van gemaakt?
Voordeurdecoraties worden gemaakt van dun zelfklevende folie en raamfolie materialen. Het is zo dun waardoor het lijkt alsof het is gedrukt op het oppervlak. Zowel de folie- als het raamfolies zijn met water afneembaar en hechten op zowel gladde als licht gestructureerde ondergronden.

Kan ik het raamfolie op HR ++glas plakken?
Het raamfolie is licht doorlatend waardoor deze niet of nauwelijks warm wordt door de zon en kan uitstekend op HR++ glas geplakt worden.

Mijn raamfolie is met sopwater geplakt maar nu ontstaan er witte vlekken in het raamfolie?
De witte vlekken zijn vocht vlekken van restjes sopwater die vanzelf weg trekken als het sopwater verdampt.

Help mijn raamfolie zit vol met vouwen en luchtbellen! Wat is er misgegaan?
Raamfolie dient met sopwater geplakt te worden. Vouwen en luchtbellen ontstaan als er onvoldoende sopwater wordt gebruikt of niet netjes geplakt wordt. Zolang het raamfolie echter nog nat is blijft het mogelijk om fouten te corrigeren. Bekijk ons plak instructie filmpje voor meer details.

Wat is het meest geschikte moment om te plakken?
Het meest geschikte moment om te plakken is wanneer het glas niet warm is. Bijvoorbeeld in de ochtend of tijdens een bewolkte dag. Tijdens zonnige/warme dagen is het lastiger om raamfolie te plakken omdat het sopwater sneller kan opdrogen dan verwacht.

Kan ik mijn voordeurdecoratie hergebruiken?
Helaas is het niet mogelijk om de decoratie te hergebruiken. De voordeurdecoratie is super dun en heeft de neiging te rekken en scheuren als ze worden verwijderd. Bij het verwijderen verlies je tevens de exacte positionering .

Kan ik een speciale voordeurdecoratie laten ontwerpen?
Dit is zeker mogelijk. Mail ons je wensen: modern, klassiek, sierlijk, de hoogte en breedte van de print, vermeld eventueel een bestaande ontwerp uit de webwinkel dat als voorbeeld kan dienen. Hoe meer informatie je ons kunt mailen hoe beter wij je wensen kunnen visualiseren.

Verrichten jullie ook bedrijfs logo's en andere zakelijke interieurstickers?
Ja zeker, Voordeurdecoratie.nl print regelmatig raamlogo's, raamstickers, logo en andere stickerbeletteringen voor bedrijven.

Mag ik op een pas geschilderde ondergrond een sticker plakken?
We raden aan minimaal twee weken te wachten voordat je vers schilderwerk beplakt met een voordeurdecoratie. Als test kun je een stukje plakband op een onopvallende plek plakken en weer verwijderen. Blijft de verf op zijn plaats en kleeft deze niet op het plakband dan is de ondergrond gereed.

Kunnen voordeurdecoraties op elk oppervlak geplakt worden?
Voordeurdecoraties kunnen bijna op elke ondergrond geplakt worden zolang de ondergrond maar vlak, vetvrij en schoon is.

Kunnen voordeurdecoraties buiten gebruikt worden met weer, wind en regen?
Vochtigheid heeft geen invloed op de voordeurdecoraties. Het oppervlak waar de decoratie op wordt geplakt moet echter wel schoon en vet vrij zijn voor een optimale hechting.

Afhalen van bestellingen
Afhalen van bestellingen kan op afspraak bij onze producent op iedere vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Afhaal adres:
Plakkunst
Frederiksveld 24
2151 LS Nieuw Vennep

Staat uw vraag hier niet tussen dan horen wij die graag.