Betaal je voordeurdecoratie en raamfolie veilig met iDEAL, Paypal of pro-forma factuur.

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Heeft u internetbankieren van een deelnemende bank dan kunt u gebruik maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling vind u direct terug op uw online betaal overzichten
Hoe werkt Voordeurdecoratie samen met iDEAL?
Bij het afrekenen van een Voordeurdecoratie bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw geselecteerde bank. U wordt door uw bank gevraagd of de betaling klopt en verwerkt mag worden. Het bedrag wordt via een SSL beveiligde iDEAL pagina van uw betaalrekening afgeschreven en Voordeurdecoratie wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Rekening gevoelige informatie worden niet door Voordeurdecoratie bewaard of verwerk maar door iDEAL en uw eigen bank. iDEAL is beschikbaar bij de volgende banken: ING Bank, Fortis, ASN Bank, Tridos Bank, SNS, Abn-Amro en de Rabobank.

plakkunst


PayPal is de grootste internationale online betalings systeem

Heeft u geen internet bankieren kies dan voor PayPal als betaalwijze. PayPal verwerkt creditcard en giro- bankrekening betalingen zonder internetbankieren.

Hoe werkt PayPal?
Bij het afrekenen van een Plakkunst bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik op de PayPal-betaalknop. Heeft u reeds een PayPal account dan wordt u gevraagd of betaling klopt en verwerkt mag worden met uw PayPal account. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en Voordeurdecoratie wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Heeft u geen PayPal account dan kunt u gratis een account openen. Rekening gevoelige informatie worden niet door Voorderudecoratie maar door PayPal verwerkt met een SSL beveiliging. PayPal werkt met de creditcards: MasterCard, Visa Card en gewone bankoverschrijvingen.

paypal

Vooruitbetaling

Naast de online betaal systemen van IDeal en PayPal is het ook mogelijk om te kiezen voor de traditionele betaalwijze met een pro-forma factuur. Na ontvangst van de order ontvangt u binnen 24 uur de pro-forma factuur met de betaalgegevens.